Verzending informatie

Loading...

Adres: Radioweg 2 - 6, 1324KW , Almere

Verzending informatie

  • Home
  • Verzending informatie

Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te versturen. Mocht het allerdings zo zijn dat er vertraging in het bestelproces optreedt, dan zullen wij altijd zo snel mogenlijk maar in ieder geval binnen de wettelijke gestelde termijn van 30 dagen met de klant contact opnemen en deze van de vertraging op de hoogte brengen en zijn of haar goedkeuring voor de verlate levering vragen. Mocht de klant hier niet mee akkoord zijn heeft deze het recht de overeenkomst te ontbinden.

Zijn niet alle bestelde producten meteen leverbaar, zullen wij direct alle producten versturen welke leverbaar zijn en de overige producten zullen wij nasturen zodra deze beschikbaar zijn.

Verzendkosten worden appart vermeld en voor het afgeven van uw bestelling duidelijk aangegeven.

Verzendwijze:

De pakketten worden geleverd door dienstverlener „GLS“, „UPS“, „DHL“ of de „Post“. 

Verzendingen welke geen handtekening benodigen, kunnen op een plek neergelegd worden, waar deze uit het zicht en veilig voor weersinvloeden zijn, wanneer het leveringspersoneel dit als acceptabel inschat. Dit kan bijvoorbeeld de veranda aan de voor of achterzijde van het huis zijn; de verzending kan ook bij een buurman/buurvrouw of verhuurder afgegeven worden. (De GLS of UPS InfoNotice laat dit aan u weten, welke het verzendingspersoneel achterlaat, ook indien deze uw pakket niet kan achterlaten en weer retour neemt). Mocht het bezorgen niet mogelijk zijn, bewaard de betreffende dienstverlener de verzending in het depot voor maximaal 5 werkdagen, tenzij het gaat om een rembours zending. Wanneer het poststuk niet binnen 5 werkdagen word afgehaald wordt deze teruggestuurd naar de afzender.

Verzendingen onder rembours worden dezelfde dag, nadat de laatste poging ondernomen geweest is om deze te bezorgen, teruggestuurd naar de afzender.

U wilt uw goederen ontvangen per express verzending?

Contacteert u ons, wij informeren u graag over prijzen, levertijden e.d.

DesinfectieOutlet.nl

Radioweg 2 -6
unit 2.5
1324KW Almere
E-mail: info@desinfectieoutlet.nl
Telefoon: +31 85 201 64 78
KVK-nummer: 78278198
BTW identificatienummer: NL861328723B01

 

Klantenservice
Maandag – Zondag
08:00 – 21.00

LET OP: op dit adres bevindt zich GEEN winkel. Het ter plaatse kopen,bestellen,bekijken,retournere, of omruilen van artikelen is alleen telefonisch op afspraak mogelijk.