Over ons

Loading...

Adres: Radioweg 2 - 6, 1324KW , Almere

Over ons

OVER ONS

Dat is ons motto! Wij zijn dè professionel binnen de hygiene sector. Na ongeveer 10 jaren ervaring te hebben opgedaan in de wereld der hygiëne besloten wij in 2020 onze uitgebreide know-how en tal van producten ook op het ”World Wide Web” aan te bieden. Sindsdien kijken wij uit naar een constant groeiend klantenbestand met klanten uit heel Europa, welke gebruik maken van onze diensten. 
 
Een ander sterk punt naast onze ervaring is een brede selectie en een constant groeiend assortiment. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, innovaties en optimalisatie mogelijkheden binnen de hygiene sector. Het doel is om onze klanten nog meer comfort, hygiene en een nog betere service te bieden.

DesinfectieOutlet.NL is onderdeel van NORDAM SOLUTIONS B.V.

Waarom kiezen voor ons?

Vrijwel alle bestellingen worden bij u afgeleverd door onze eigen chauffeurs. Indien nodig vullen wij zelfs uw voorraad kast.

Wij hebben met grote zorg een zeer breed assortiment samengesteld waardoor wij uitstekend kunnen inspelen op uw wensen.

Mocht u een product willen maar niet zien?
Neem dan contact op en wij bekijken met u de mogelijkheden!

U kunt bij DesinfectieOutlet.nl met diverse betaalmogelijkheden uw bestelling afronden. Bijvoorbeeld veilig en snel met Ideal

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u graag een demonstratie van een product? Onze adviseurs helpen u graag! 

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 t/m 21.00 uur